Reynaers Masterline 8

Services > Reynaers Masterline 8

Prezentare


    Sistemul de ferestre MasterLine 8   

 MasterLine 8 combina o gama larga de tipuri de deschidere, variante de design si nivele de izolare într-un singur sistem cu o adâncime de 87 mm. Toate tipurile de deschideri sunt disponibile pe trei nivele de izolare  (standard, HI si HI+), permite realizarea de ferestre mai mari, fiind profile rezistente cu linii vizibil mai mici.

 Cu MasterLine 8 se poate combina etanseitatea la apa de 900 Pa ca standard si etanseitatea la aer de 600 Pa cu pierderea redusa de aer, cu valori termice excelente si vitraje de pâna la 200 kg pentru o fereastra oscilo-batanta.

MasterLine 8 este într-adevar unic în sensul ca multe tehnologii noi si designuri inteligente au fost introduse pentru a crea un produs lejer, pentru care se foloseste mai putin material, fara compromisuri în privinta performantelor si a calitatii. Un design inteligent care comporta crearea unor pungi izolante de aer în interstitiul termic si folii cu emisii scazute ce se folosesc la barele de izolatie confectionate dintr-un material inovator cu valori lambda reduse: Noryl.

S-a proiectat o singura garnitura care sa poata fi folosita atât pentru etansarea sticlei cât si acustice , reducând cantitatea de garnituri necesare la fabricare si reducând astfel pierderile.Caracteristici Tehnice

 

 Latime toc :                         77 mm sau 87 mm , in functie de stilul profilului

Grosime maxima a sticlei :    62mm

Performanta acustica :          45 ( -1 ; -4 ) dB

Rezistenta la foc :                 EW30

Coeficient de transfer 

 termic               :                 1,1 W/m2K

 

 

 MasterLine 8-SWMasterLine 8Masterline 8 HI+MasterLine 8-RE

 


MasterLine 8 DE MasterLine 8 Ventilation VentMasterLine 8 HIMasterLine 8-HV

Galerie foto

Va oferim oferta optima

Consultantii nostri va vor transmite oferta avantajoasa pentru nevoile dvs.