Despre noi

We are one of the most appreciated romanian companies

Certificari

KOSHER

Alimentele Kosher sunt cele care se conformează reglementărilor kashrut (legea dietelor), derivate în primul rând din Levitic și Deuteronom. Produsele certificate Kosher reprezinta hrana pregătită în conformitate cu legile dietetice evreiești.
O hrană kosher care este procesată sau gătită împreună cu o hrană non-kosher, sau orice derivat al unei alimente non-kosher, devine non-kosher.
În ultimul secol, s-au dezvoltat numeroase organizații rabinice care certifică produse și producători ca kosher, de obicei folosind un simbol pentru a indica sprijinul lor.

Produsele Prodincom detin certificarea KOSHER.

HALAL

Certificatul Halal este un soi de „as din mânecă” pentru cei ce dețin un abator deoarece le asigură acestora recunoașterea și desfacerea produselor din carne pe piețele arabe și nu numai. Animalele astfel sacrificate nu sunt asomate inițial, așa cum prevăd regulamentele europene, ci li se taie direct jugulara, dar nu înainte ca măcelarul să-i spună rugăciunea.
Halal, în limba arabă înseamnă “permis”. Acest tip de carne are o multitudine de beneficii. Deasemenea este lipsită de toxine, întrucât sângele este scurs în totalitate. Carnea rezultată este mult mai sănătoasă, gustul nefiind sesizabil, dar textura este mult mai fragedă.

Valori

Responsabilitate

Misiunea noastra este sa oferim produse la cele mai
inalte standarde de calitate, sa intelegem nevoile clientilor
nostri si sa ii ajutam in a le indeplini dorintele.

Calitate

Sa devenim principalul furnizor de carne de bovine
si ovine al partenerilor nostri de pe
piata interna si internationala.

Galerie foto